Energiatehokas 30-45 kW sarja

 

Gardner Denver 30-45 kW sarjan suoravetoinen voimansiirto ja suuri tilavuuksinen, optimaalisella nopeudella pyörivä ruuviyksikkö takaavat energiatehokkaan käytön. Pääsähkömoottorin automaattinen voitelu lisää käyttövarmuutta ja alentaa kompressorin huoltokustannuksia.

Energiaa säästävät taajuusmuuttajaohjatut ruuvikompressorit

Paineilmaa käyttävissä tehtaissa ja laitoksissa paineilman kulutus on tuotannon ajan jatkuvaa, mutta kuormituksesta, työvuoroista ja viikon päivistä riippuen paineilmatarpeessa esiintyy lähes aina vaihteluita. Vaihteluiden suuruudesta riippuen tarvitaan paineilmaa kuluttavan laitoksen käytöön yksi tai useapia kompressoreita. Oikein valittu taajuusmuuttaja säätöinen ruuvikompressori säästää merkittävästi sähköenergiaa

Erinomaiset säätöalueet

Gardner Denver VS (Variable Speed) 30-45-sarjan taajuusmuuttajalla ohjatut muuttuvatuottoiset ruuvikompressorit ovat kokoluokissaan ainutlaatuisia johtuen niiden erinomaisesta suorituskyvystä ja laajasta säätöalueesta. Yhtenä kriteerinä taajuusmuuttaja kompressorin valinnassa voidaan pitää säätöalueen laajuutta. Mitä suurempi on säätöalue, sitä paremmin ruuvikompressori mukautuu laitoksen ilmankulutukseen eri kulutustasoilla ja säästää energiaa.

Helppokäyttöinen GD Pilot TS -kostetusnäyttöinen kompressoriohjain

Gardner Denverin kompressoriohjaimet ovat helppokäyttöisiä. Ohjaimen perusnäyttö kertoo mitä kompressorin käydessä tapahtuu ja mitkä ovat seurattavien parametrien arvot. Voimme siis ylpeinä kertoa, että -GD Pilot TS ohjaimella varustettujen kompressoreiden käyttö on helppoa ja loogista. Ohjaimessa on vakiona mm. paineilman tuoton trendiseuranta aina yhden viikon ajalle asti (VS-koneet), sekä kaukokäyttö – ja viikkokello ominaisuudet. Liittäminen ulkoiseen ohjaimeen tai automaatio-järjestelmään onnistuu vaivatta Modbus RTU:n avulla tai kompressorin oman yhteenliittämissovelluksen avulla, joka mahdollistaa 2-4 kompressorin liittämisen yhteen lisäkortilla. Lisäkortin avulla asetellaan pääkompressori sekä apukompressorit, jotka käynnistyvät kuormitustarpeen mukaisesti. Kompressoreiden vuorottelu toimii automaattisesti. 

Lisävarmuutta 24 kk täystakuulla

Olemme vakuuttuneita tuotteen hyvästä laadusta ja käytettävyydestä, niinpä GD ruuvikompressoreiden vakiotakuu on 24 kk käyttöönotosta. Kompressorin hyvää toimintavarmuutta on tärkeää ylläpitää laitteen säännöllisillä ohjekirjan mukaisilla huolto-ohjelmilla ja alkuperäisillä Gardner Denver huolto-osilla. 

Kiinteänopeuksiset kompressorit on saatavilla ingegroidulla jäähdytyskuivaimella. Kokoluokan koneista on saatavilla kaksi eri versiota.

 Taajuusmuuttaja ohjattujen koneiden tuottoalue

 

 

 

Ladattavat tiedostot

Lataa esite
(VS 30-132, ESM 30-132)

tiedostokoko: 1 824 kb

Lataa mittakuva
(VS 30-45, ESM 30-50)

tiedostokoko: 400 kb

Lataa varaosasuositus (VS 30-45)
tiedostokoko: 35 kb