Gardner Denver 55-75 kW sarjan ruuvikompressorit

Sarjan hyötysuhde on jopa 8% parempi kuin edellisissä mallseissa ja tuotto on prantunut 5%. Sarjan kompressoreita on saatavilla sekä kiinteänopeuksisena, että taajuusmuuttajaohjattuina.

Tehokas ja taloudellinen taajuusmuuttajaohjaus 

Tarkkaan ja huolellisesti valitut, taajuusmuuttajakäyttöön soveltuvat pääkomponentit tekevät VS 55-75-sarjan kompressoreista tehokkaita ja taloudellisia käyttää. Taajuusmuuttajan, tehokkaan sähkömoottorin, suoravetoisuuden ja erinomaisen ruuviyksikön ansiosta VS 55-75-sarjan kompressorit erottuvat kilpailijoistaan.

Helppokäyttöinen GD Pilot TS -kostetusnäyttöinen kompressoriohjain

Gardner Denverin kompressoriohjaimet ovat helppokäyttöisiä. Perusnäyttö kertoo mitä kompressorin käydessä tapahtuu ja mitkä ovat seurattavien parametrien arvot. Voimme siis ylpeinä kertoa, että -GD Pilot TS ohjaimella varustettujen kompressoreiden käyttö on helppoa ja loogista. Ohjaimessa on vakiona mm. paineilman tuoton trendiseuranta aina yhden viikon ajalle asti (VS-koneet), sekä kaukokäyttö – ja viikkokello ominaisuudet. Liittäminen ulkoiseen ohjaimeen tai automaatiojärjestelmään onnistuu vaivatta Modbus RTU:n avulla tai kompressorin oman yhteenliittämissovelluksen avulla, joka mahdollistaa 2-4 kompressorin liittämisen yhteen lisäkortilla. Lisäkortin avulla asetellaan pääkompressori sekä apukompressorit, jotka käynnistyvät kuormitustarpeen mukaisesti. Kompressoreiden vuorottelu toimii automaattisesti.

 

Lisävarmuutta 24 kk täystakuulla

Olemme vakuuttuneita tuotteen hyvästä laadusta ja käytettävyydestä, niinpä GD ruuvikompressoreiden vakiotakuu on 24 kk käyttöönotosta. Kompressorin hyvää toimintavarmuutta on tärkeää ylläpitää laitteen säännöllisillä ohjekirjan mukaisilla huolto-ohjelmilla ja alkuperäisillä Gardner Denver huolto-osilla.

Kiintänopeuksisten koneiden tuotto


Taajuusmuuttajaohjattujen koneiden tuotto

 

 

 

Ladattavat tiedostot

Lataa esite
(VS 30-132, ESM 30-132)

tiedostokoko: 1 824 kb

Lataa mittakuva (VS 55-75)
tiedostokoko: 362 kb

Lataa varaosasuositus (VS 55-75)
tiedostokoko: 36 kb