Luotettavat 7,5-22 kW öljyvoidellut ruuvikompressorit

Sarjan tavoitteena käyttäjäystävällinen ruuvikompressori, jossa laitteen käyttökustannukset minimoitiin. Kompressori sarjasta löytyy kiinteänopeuksiset ja muuntuvatuottoiset taajuusmuuttajakäyttöiset kompressorit.

Sarjassa integroitu ruuviyksikköpaketti

Perinteistä ruuvikompressorirakenteesta poiketen Gardner Denver suunnitteli ja toteutti täysin integroidun ruuviyksikköpaketin, joka pitää sisällään kaikki pääkomponentit siististi ja luotettavasti yhdessä teräspaketissa.

Edut

- Muuttuvatuottoisissa VS (Variable Speed) -mallin kompressoreissa laaja tuottoalue ja matala tehontarve, ei kevennyskäyntiin hukattua energiaa
- edulliset huolto- ja elinkaarikustannukset, uusi täysin integroitu ruuviyksikköpaketti
- kaikki huoltokohteet selkeästi esillä, huoltaminen onnistuu nopeasti
- helppokäyttöinen ja monipuolinen GD Pilot ohjausjärjestelmä, jossa perusvarustuksena kaukokäyttö- ja viikko/vuorokausikello
- pienen tilantarpeen ansiosta kompressori on helppo asentaa

Lisävarmuutta 24 kk täystakuulla

Olemme vakuuttuneita tuotteen hyvästä laadusta ja käytettävyydestä, niinpä GD ruuvikompressoreiden vakiotakuu on 24 kk käyttöönotosta. Kompressorin hyvää toimintavarmuutta on tärkeää ylläpitää laitteen säännöllisillä ohjekirjan mukaisilla huolto-ohjelmilla ja alkuperäisillä Gardner Denver huolto-osilla.  

Kiinteänopeuksinen ESM 7-22 sarja

Muuntuvatuottoinen taajuusmuuttajaohjattu VS 7-22 sarja