Suodattimet

Ingersoll Randin paineilmasuodattimet suojaavat lopputuotetta ja arvokkaita tuotantolaitteita. Suodattimet tarjoavat luotettavaa suorituskykyä ja tuottavat puhdasta painelimaa ISO 8573-1:2010 -standardin mukaisesti.

Parempi laatu

Ilman tehokasta suodatusta paineilman kanssa kosketuksissa olevat komponentit ja tuotteet altistuvat erilaisille likapartikkeleille. Suodattimilla voidaan puhdistaa paineilmaa ja varmistaa puhdas ja korkealaatuinen ilma eri kohteissa.

Parempi tehokkuus

Paineilmajärjestelmän tehokkuutta voidaan parantaa varmistamalla mahdollisimman pieni painehäviö kaikissa paineilman tuottamiseen vaadituissa komponenteissa. Ingersoll Randin suodattimet on suunniteltu siten, että painehäviö voidaan minimoida. 

Oikea valinta

Eri paineilmajärjestelmillä on erilaisia laatuvaatimuksia. Ingersoll Randin suodattimia löytyy useilla eri suodatusasteilla eli valikoimasta löytyvät kaikki laadukkaan paineilman tuottamiseen tarvittavat ratkaisut.

 Tutustu valikoimaan Ingersoll Rand sivuilla.

 

    0,48 - 45,3 m3/min


             3,5 - 284 m3/min

 

 Elinkaarikustannus

 

Paineilmasuodattimen elinkaarikustannuksista jopa 3/4 koostuu painehävikistä. Vaikka suodatin on puhdas ja kuiva voi se aiheuttaa huomattavan painehäviön järjestelmään. Tämä tarkoittaa, että kompressorilla joudutaan tekemään korkeampaa painetta, jotta suodattimen aiheuttama painehäviö saadaan paikattua. Oikein mitoitettu ja oikein suunniteltu paineilmasuodatin säästää energiakustannuksia.