MSG® Turbo Air® turbokompressorit

Öljyttömät keskipakoiskompressorit vaativiin teollisuuskäyttöihin

MSG® Turbo Air® kompressorit hyödyntävät moderneinta aerodynaamista ja mekaanista suunnittelua. Tuloksena on kompressori jonka käyttökustannukset ja energian kulutus ovat merkittävästi alhaisemmat kuin kaksivaiheisilla ruuvikompressoreilla. Vertaa Turbo Air kompressoreiden ominaisuuksia ja totea huollon helppous ja edulliset käyttökustannukset.

Ingersoll Rand keskipakoiskompressoreiden edut

MSG TURBO-AIR 2000 keskipakokompressori on rakennettu rungolle, joka sisältää kaikki käyttöön tarvittavat komponentit valmiiksi asennettuna. Kompressorille tuodaan laitetoimituksen mukana tuleva imusuodatus, joka asennetaan asennuskohteen vaatimalla tavalla. MSG TURBO-AIR 2000 tuodaan kompressorin tarvitsema jäähdytysvesi- ja jäähdytyksen paluuvesiputkisto sekä lauhteenpoiston kondensiovesiputkisto. Tuotteemme tuottaa 100% öljyvapaata paineilmaa, joten kondensiovedelle ei tarvita käsittelylaitetta eikä paineilman verkostosuodatukselle jäännösöljyä varten ole tarvetta.

Elinkaarikustannukset

Kompressorien käyttämiseen tarvittava energia on suurin kuluerä paineilmajärjestelmän elinkaarikustannuksissa ollen suurimmillaan yli 80% luokkaa. Investoitaessa uuteen kompressoriin on tärkeää ottaa huomioon kompressorin käytön koko elinkaarikustannukset, mukaan lukien alkuinvestoinnit, energiankulutus ja ylläpitokustannukset. Olemme vertailleet, että MSG TURBO-AIR 2000 tarjoaa pienimmän kokonaiselinkaarikustannukset yleisesti markkinoilla oleviin vastaavan kokoluokan tuotteisiin verraten. Tuotteemme energiatehokkuus on erittäin alhainen täydellä kuormalla, osakuormalla ja ilman kuormaa.

Elinkaarikustannusten vertailu (yli 10 vuoden käyttö 80%: n kuormituksella)

MSG Turbo-Air kompressorien tuottama paineilma on ISO 8573-1 standardin mukaisesti sertifioitu öljyttömäksi paineilmaksi.

Käyttökohteet ja teollisuuden alat

▶ Paperi- ja prosessiteollisuus
▶ Voimalaitokset
▶ Lääketeollisuus
▶ Autoteollisuus
▶ Teräs- ja kemiantehtaat
▶ Elintarvike- ja juomateollisuus
▶ Lannoitteteollisuus

 

MSG® keskipakoiskompressorit - Tuotesarjat

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi.