Arvot

 
 

Ajattelemme ja toimimme kuten omistajat

Ingersoll Randilla meitä ohjaa yrittäjähenkisyys. Toimimme ja ajattelemme kuten yrityksen omistajat kantamalla vastuuta ja toimimalla ympäristön kannalta kestävällä tavalla varmistaaksemme terveen ja elinvoimaisen yhteisen planeetan myös tulevaisuudessa.

Sitoudumme tekemeään asiakkaistamme menestyneitä

Sitoudumme varmistamaan asiakkaidemme menestyksen tarjoamalla innovatiivisia tuotteita ja palveluita sekä valitsemalla aina parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeeseen. Haluamme rakentaa pitkiä ja merkityksellisiä asiakassuhteita, jotka perustuvat avoimuuteen sekä luottamukseen.   

 

Olemme rohkeita, etenemme nöyrästi ja rehellisesti

Tartumme haasteisiin rohkeasti unohtamatta kuitenkaan luontaista nöyryyttä. Kannamme vastuun mahdollisista virheistä, teemme töitä sen eteen, että mikään haaste ei jää meiltä ratkaisematta, olemme luottamuksen arvoisia ja panostamme jatkuvaan kehitykseen.

 

Vaalimme inspiraatiota

Arvostamme erilaisuutta ja olemme sitoutuneet kohtelemaan kaikkia tasapuolisesti. Työpaikka joka tarjoaa tunteen osallistumisesta, yhteenkuuluvuudesta ja toisen kunnioittamisesta kehittää lahjakkaimmat ja osaavimmat työntekijät. Linkistä voit katsoa videon arvoista jotka kannattelevat toimintaamme.

Katso video arvoistamme.